REJSEVACCINATION


Vi tilbyder aktuelt ikke rejsemedicinske konsultationer i klinikken.

Vi henviser til rejsevaccinationsklinikkerne.

Har du spørgsmål til specifikke vacciner der kan bestilles hjem, er du velkommen til at kontakte klinikken. 

Der anbefales særlig vaccination og malariaprofylakse på mange rejsemål. Hvilke vacciner, der anbefales, bestemmes ud fra en individuel vurdering af rejsemål, rejselængde, adfærd under rejsen mv.

Før man møder op til rådgivning vedr. rejsevaccination, skal man sende en e-mail med rejseoplysninger. På den måde vil personalet have mulighed for at forberede sig og give den bedste vejledning. Vi ønsker oplysninger om:

-antallet af personer og deres alder,
-rejsemål
-varighed af ophold på de forskellige rejsemål
-formål med rejsen (charter/turist, langvarigt ophold, backpacker, familiebesøg).

Nogle vacciner har vi fast liggende i lægehuset, andre skal bestilles hjem eller hentes på apoteket.  Det skal derfor aftales på forhånd, hvis man skal vaccineres.

Rejsevaccination og rådgivning herom dækkes ikke af sygesikringen, hvorfor man selv skal betale for både rådgivningen og vaccinerne. Se prisen for rådgivning og vaccination, og praktiske forhold vedrørende betaling, under menu-punktet Priser. Prisen på den enkelte rejsevaccine kan fås vedkontakt til vores sekretærer.JL_logo_2020_hvid

Jelling Lægehus er et moderne lægehus. Vi bestræber os på altid at yde en høj service og levere udredning og behandling på et højt fagligt niveau. Vi møder alle med respekt og omsorg.

Jelling Lægehus 2018-2021. Alle rettigheder forbeholdes.