NY PATIENT I JELLING LÆGEHUS


SYGESIKRINGSKORT/SUNDHEDSKORT

Når du tilknyttes Jelling Lægehus får du automatisk tilsendt et nyt sygesikringskort – husk at medbringe kortet hver gang du kommer i lægehuset, da dette er din garanti for gratis behandling.

Det er en god ide at hente appen Min Læge – på den måde har du altid dit/dine børns sygesikringskort på mobilen.

Når vi beder dig scanne dit kort, er det blandt andet for at sikre korrekt journalføring og opfølgning på afleverede prøver

JOURNAL

For at vi kan hjælpe dig og din familie bedst muligt, vil vi gerne have din journal fra tidligere læge inden din første konsultation. Denne overføres ikke automatisk, så du kan enten kontakte din tidligere læge, eller bede sekretæren rekvirere den.
Vi tilgår altid informationerne i din journal objektivt, og vil inddrage dig i indholdet ved behov.

Husk gerne at oplyse telefonnummer og mailadresse (oprettelse i den elektroniske kommunikation), på den måde kan vi nemmere give dig svar på diverse prøver og undersøgeler. Husk selv at kontakte lægehuset, så frem du ikke har fået svar som aftalt, det sker at prøvesvar forsinkes eller ikke når frem.

KONTAKT TIL LÆGEHUSET

MIN LÆGE app – Appen giver dig let adgang e-konsultation, video og tidsbestilling online. Huske video altid kræver forudgående aftale.

Du kan også kommunikere på vegne af dine børn – skift blot profil i øvre højre hjørne.

TELEFON 75871033 – sekretærerne har telefontid 8-12. Vi anbefaler at tidsbestilling foregår 8-11 og øvrige kontakter fra kl 9-12 – dette for at undgå for lang ventetid

AKUT telefone 61721933 – har du akut behov for hjælpe mellem kl 12-16. Dette kunne være hvis du er forsinket eller har brug for at aflyse en tid samme dag, du er blevet akut syg eller forværring i eksisterende sygdom, og har brug for et råd eller vurdering, du har aftalt at ringe tilbage med henblik på prøvesvar eller lign.

FAST BEHANDLER

Aller der får fast medicin og dermed skal til årlig kontrol tilknyttes en fast behandler. Dette er også gældende ved længerevarende forløb
Grundet tid samme dag, er det ikke altid muligt at blive set af den samme læge/sygeplejerskeJL_logo_2020_hvid

Jelling Lægehus er et moderne lægehus. Vi bestræber os på altid at yde en høj service og levere udredning og behandling på et højt fagligt niveau. Vi møder alle med respekt og omsorg.

Jelling Lægehus 2018-2021. Alle rettigheder forbeholdes.